Nieuwbouw en verbouw

Nieuwbouw en verbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw van een woning of bedrijfspand is een hele stap. En of het nu gaat om een project onder architectuur of catalogusbouw: u wilt een aannemer die snapt hoe uw wensen moeten worden omgezet naar een gebouw waar het prettig wonen en werken is. Raanhuis Bouw heeft veel ervaring in zowel woning- als utiliteitsbouw en kan uw nieuwbouwplannen van A tot Z begeleiden en uitvoeren.

We beschikken over een groot netwerk bekwame vakmensen en onderaannemers waarmee we samen de klus klaren. Van het vormgeven van uw ideeën en de eerste spade in de grond tot de laatste voeg-, stuc- en installatiewerkzaamheden. Maar wel altijd onder de supervisie van één projectleider waarmee u de afspraken maakt en die vervolgens toeziet op het realiseren van de bouw binnen de tijd en de middelen die zijn afgesproken. Één aanspreekpunt, één offerte en één factuur.

Kijk hier voor een aantal voorbeelden van nieuwbouwprojecten die Raanhuis Bouw heeft gerealiseerd.

Verbouw

Bij een verbouwing draait het om een – vaak ingrijpende – verandering van uw woning of pand. Twee ruimtes samenvoegen, een bestaande ruimte uitbreiden door middel van een uitbouw of een nieuwe ruimte creëren door een aanbouw toe te voegen: met Raanhuis Bouw kiest u voor een aannemer die uw verbouwing simpelweg goed regelt. Wij hebben ruimschoots ervaring en helpen u bij het realiseren van onder andere uw:

  • dakkapel
  • erker
  • serre
  • berging
  • keukenuitbouw
  • carport
  • garage


Raanhuis Bouw beschikt over de juiste vakmensen om de klus te klaren. Van start tot finish. U kunt vrijblijvend een uitgebreide offerte aanvragen. We adviseren u indien nodig met de materiaalkeuze en samen bespreken we van tevoren hoe we de bouwoverlast tot een minimum kunnen beperken.

Kijk hieronder voor een aantal voorbeelden van verbouwprojecten die Raanhuis Bouw heeft gerealiseerd. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Zoeken

Direct contact!

Wilt u meer info over wat Raanhuis Bouw BV? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:
Gerben RaanhuisBouwcoordinator
T. +31 (0)6 376 132 16
E. info@raanhuisbouw.nl 

Waarom Raanhuis Bouw B.V.

- Snel
- Flexibel 
- Financieel beheersbaar 
- Geen verrassingen achteraf
- Afspraak is afspraak

Contact

de Klomp 20
HENGEVELDE

+31 (0)6 376 132 16
info@raanhuisbouw.nl 

Wij zijn dagelijks vanaf 7.30 uur telefonisch bereikbaar!

© 2017 Raanhuis Bouw BV. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken