Impressie 1b bewerkt
Logo nieuwbouw wit

Werken met de bouwprofessionals van Raanhuis Bouw

Nieuwbouw van een woning of bedrijfspand is een hele stap. Of het nu gaat om een project onder architectuur of catalogusbouw: u wilt een aannemer die snapt hoe uw wensen moeten worden omgezet naar een gebouw waar het prettig wonen of werken is. Raanhuis Bouw heeft veel ervaring in zowel woning- als utiliteitsbouw en kan uw nieuwbouwplannen van A tot Z begeleiden en uitvoeren.

Een groot netwerk met één projectleider
We beschikken over een groot netwerk bekwame vakmensen en onderaannemers waarmee we samen de klus klaren. Van het vormgeven van uw ideeën, de eerste spade in de grond tot de laatste voeg-, stuc- en installatiewerkzaamheden. Maar wel altijd onder de supervisie van één projectleider waarmee u de afspraken maakt en die vervolgens toeziet op het realiseren van de bouw binnen de tijd en de middelen die zijn afgesproken. Één aanspreekpunt, één offerte en één factuur.

Advies in heldere taal
Raanhuis Bouw beschikt over de juiste vakmensen om de klus te klaren. Van start tot finish. U kunt vrijblijvend een uitgebreide offerte aanvragen. We adviseren u indien nodig met de materiaalkeuze en samen bespreken we van tevoren hoe we de bouwoverlast tot een minimum kunnen beperken.

Kijk hieronder voor een aantal voorbeelden van nieuwbouwprojecten die Raanhuis Bouw heeft gerealiseerd. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Actuele nieuwbouw projecten

De afgelopen jaren zijn er diverse werkzaamheden bij de firma Raanhuis neergelegd. Zo hebben we binnen een zeer kort tijdsbestek een complete verbouwing van onze bistro de Kolenbrander weten te realiseren. Snel, meedenkend, hard werken en kwalitatief goed werk!

Brian Kuipers

Bistro de Kolenbrander

Raanhuis Bouw heeft de vloerrenovatie op de benedenverdieping van ons huis verzorgd. We zijn erg tevreden over de de goede uitvoering, heldere afspraken die ook nagekomen worden, de strakke planning en het nette werk. Al met al erg tevreden over het werk en het resultaat.

Han Driever

Betrouwbaarheid en kwaliteit staan duidelijk voorop. Raanhuis komt al enkele jaren voor diverse klussen over de vloer en doet dit altijd naar volle tevredenheid. Ook oplevering en factuur zijn duidelijk inzichtelijk.

Bram de Vries

Kom direct met ons in contact!

Wilt u meer informatie wat Raanhuis Bouw voor u kan betekenen? We staan u graag te woord voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op via ons contactformulier of stuur een mail naar info@raanhuisbouw.nl

Op werkdagen zijn we van 7.30 - 16.30 uur telefonisch bereikbaar.

Heb je al plannen? Deel ze met ons!

Raanhuis Bouw is aangesloten bij Bouwend Nederland en Woningborg. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf via SBB en Bouwmensen.

Klavermaten 30
7472 DD Goor
info@raanhuisbouw.nl

Wij zijn op werkdagen van 7.30 - 16.30 uur telefonisch bereikbaar!