Over ons

Over ons

Raanhuis Bouw is een jonge maar ervaren, allround bouwonderneming uit Hengevelde. We werken voornamelijk voor particulieren en het MKB in het oosten van het land – regio Twente, Achterhoek en Salland - en nemen allerlei projecten aan op het gebied van onder meer:

Raanhuis Bouw staat onder leiding van Gerben Raanhuis. Hij deed zijn jarenlange ervaring op als uitvoerder inkleinbouw, utiliteitsbouw en verbouw bij verschillende gerenommeerde bouwondernemingen. U kunt Raanhuis Bouw inschakelen in elk stadium van uw bouwplan of bij het oplossen van ieder onderhouds-, renovatie- of reparatieprobleem. Wij kunnen voor u het hele bouwtraject van begin tot eind uitvoeren: van het maken van de bouwtekeningen, het kiezen van een eventuele architect of het adviseren bij de juiste materiaalkeuze tot aan de oplevering. Maar ook als uw bouwplannen zich al in een wat verder gevorderd stadium bevinden en u op zoek bent naar een aannemer voor de uitvoering dan is Raanhuis Bouw een geschikte partner.

In alle gevallen geldt dat we kiezen voor de persoonlijke benadering. We dragen klantgerichtheid, betrouwhaarheid en respect voor uw wensen hoog in het vaandel. Dat uit zich er in dat:

  • U heeft altijd één aanspreekpunt heeft.
  • We altijd aandacht hebben voor vragen, uitleg en begeleiding.
  • We de lijnen kort houden met alle betrokken partijen en kunnen daardoor snel schakelen.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak met ons maken voor een verkennend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

Zoeken

Direct contact!

Wilt u meer info over wat Raanhuis Bouw BV? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:
Gerben RaanhuisBouwcoordinator
T. +31 (0)6 376 132 16
E. info@raanhuisbouw.nl 

Woningborg

Raanhuis Bouw BV is aangesloten bij Woningborg. Woningborg is een organisatie die zich bezig houdt met het verzekeren van nieuw te bouwen woningen of bedrijfspanden. Woningborg is erop gericht om de (financiële) risico’s van kopers te beperken en de kwaliteit van de nieuw te bouwen woning te verhogen.

Jaarlijks controleert Woningborg het betalingsvermogen en de liquiditeit van ondernemingen, waardoor u weet dat u met een gezond bedrijf gaat samen werken. Ook tijdens de bouw zullen technische specialisten van Woningborg controles uitoefenen of de kwaliteit van bouwen aan alle eisen voldoet. Daardoor weet u als opdrachtgever zeker dat de kwaliteit goed is en dat u bij eventuele gebreken of faillissement terug kunt vallen op Woningborg. Zij zullen dan de garantieverplichtingen waarborgen bij gebreken en bij faillissement zorgen zij voor de afbouw van de woning.

Op de site van de Woningborggroep leest u hier meer over.

Contact

de Klomp 20
HENGEVELDE

+31 (0)6 376 132 16
info@raanhuisbouw.nl 

Wij zijn dagelijks vanaf 7.30 uur telefonisch bereikbaar!

Waarom Raanhuis Bouw B.V.

- Snel
- Flexibel 
- Financieel beheersbaar 
- Geen verrassingen achteraf
- Afspraak is afspraak

© 2021 Raanhuis Bouw BV. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken