Werken bij

Werken aan mooie projecten in een gezellig team

Bij Raanhuis Bouw werk je in een leuk team met moderne apparatuur aan mooie projecten in de regio.

We vinden een goede werksfeer belangrijk, waarbij jij je professionaliteit goed kan uitoefenen. We bieden divserse leuke extra's voor ons personeel. Ontdek hieronder onze vacatures en neem vrijblijvend contact met ons op!

Actuele vacatures

Foto kantoor vacature

Open sollicitatie

Kom jij ons team versterken?

Raanhuis Bouw is een modern en groeiend allround bouwbedrijf en is gevestigd in Goor. Wij realiseren projecten in de nieuwbouw, verbouw en vastgoedonderhoud en zijn voornamelijk regionaal actief in zowel de particuliere als zakelijke sector.                                                              In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste en ervaren mederwerkers die ons team komen versterken.

Allround Timmerman

Kom jij ons team versterken?

Raanhuis Bouw is een modern en groeiend allround bouwbedrijf en is gevestigd in Goor. Wij realiseren projecten in de nieuwbouw, verbouw en vastgoedonderhoud en zijn voornamelijk regionaal actief in zowel de particuliere als zakelijke sector.
In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren allround timmerman die ons team komt versterken.

IMG 7196

Begin je technische carrière bij Raanhuis Bouw

Draai mee als leerling en wordt ook bouwprofessional!

Raanhuis Bouw is aangesloten bij SBB, Bouwend Nederland en Bouwmensen. Wil jij werken aan afwisselende projecten in de regio Twente e.o.? Neem dan contact met ons op!

Staat uw vacature er niet tussen?

We nemen ook de tijd voor open sollicitaties!

Raanhuis Bouw is aangesloten bij Bouwend Nederland en Woningborg. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf via SBB en Bouwmensen.

Klavermaten 30
7472 DD Goor
info@raanhuisbouw.nl

Wij zijn op werkdagen van 7.30 - 16.30 uur telefonisch bereikbaar!