Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw van een woning of bedrijfspand is een hele stap. En of het nu gaat om een project onder architectuur of catalogusbouw: u wilt een aannemer die snapt hoe uw wensen moeten worden omgezet naar een gebouw waar het prettig wonen en werken is. Raanhuis Bouw heeft veel ervaring in zowel woning- als utiliteitsbouw en kan uw nieuwbouwplannen van A tot Z begeleiden en uitvoeren.

We beschikken over een groot netwerk bekwame vakmensen en onderaannemers waarmee we samen de klus klaren. Van het vormgeven van uw ideeën en de eerste spade in de grond tot de laatste voeg-, stuc- en installatiewerkzaamheden. Maar wel altijd onder de supervisie van één projectleider waarmee u de afspraken maakt en die vervolgens toeziet op het realiseren van de bouw binnen de tijd en de middelen die zijn afgesproken. Één aanspreekpunt, één offerte en één factuur.

Raanhuis Bouw beschikt over de juiste vakmensen om de klus te klaren. Van start tot finish. U kunt vrijblijvend een uitgebreide offerte aanvragen. We adviseren u indien nodig met de materiaalkeuze en samen bespreken we van tevoren hoe we de bouwoverlast tot een minimum kunnen beperken.

Kijk hieronder voor een aantal voorbeelden van verbouwprojecten die Raanhuis Bouw heeft gerealiseerd. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Zoeken

Direct contact!

Wilt u meer info over wat Raanhuis Bouw BV? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:
Gerben RaanhuisBouwcoordinator
T. +31 (0)6 376 132 16
E. info@raanhuisbouw.nl 

Woningborg

Raanhuis Bouw BV is aangesloten bij Woningborg. Woningborg is een organisatie die zich bezig houdt met het verzekeren van nieuw te bouwen woningen of bedrijfspanden. Woningborg is erop gericht om de (financiële) risico’s van kopers te beperken en de kwaliteit van de nieuw te bouwen woning te verhogen.

Jaarlijks controleert Woningborg het betalingsvermogen en de liquiditeit van ondernemingen, waardoor u weet dat u met een gezond bedrijf gaat samen werken. Ook tijdens de bouw zullen technische specialisten van Woningborg controles uitoefenen of de kwaliteit van bouwen aan alle eisen voldoet. Daardoor weet u als opdrachtgever zeker dat de kwaliteit goed is en dat u bij eventuele gebreken of faillissement terug kunt vallen op Woningborg. Zij zullen dan de garantieverplichtingen waarborgen bij gebreken en bij faillissement zorgen zij voor de afbouw van de woning.

Op de site van de Woningborggroep leest u hier meer over.

Contact

de Klomp 20
HENGEVELDE

+31 (0)6 376 132 16
info@raanhuisbouw.nl 

Wij zijn dagelijks vanaf 7.30 uur telefonisch bereikbaar!

Waarom Raanhuis Bouw B.V.

- Snel
- Flexibel 
- Financieel beheersbaar 
- Geen verrassingen achteraf
- Afspraak is afspraak

© 2021 Raanhuis Bouw BV. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken